ZSO ledenvergadering


Datum:27 november 2014
Aanvangstijd:15.00
Plaats:Baarn

Een ledenvergadering die geheel in het teken zal staan van de hervorming van de vereniging! 

De najaarsledenvergadering van de ZSO zal geheel in het teken staan van de omvorming van de vereniging. Nu FESPA Nederland is opgericht als platform voor kennisuitwisseling en -overdracht en DE netwerkorganisatie voor de gehele markt van visuele communicatie. Blijft voor ZSO nog maar één belangrijke taak over: goede arbeidsverhoudingen.

In de ledenvergadering zal het bestuur presenteren hoe de vereniging hier een prominente rol in gaat spelen.


Aansluitend aan de ledenvergadering is er een inleiding van Richard van Hoorn. Thema is Verandering en de mogelijke koersen die zeefdruk ensignbedrijven kunnen varen. Hoe onderscheid je je als bedrijf en hoe ontsnap je aan de constante prijsdruk!

Naast de ongetwijfeld boeiende discussie die er zal zijn is er ook gelegenheid voor ontspanning en netwerken. De bijeenkomst wordt afgesloten met een diner.


De ledenvergadering is uitsluitend toegankelijk voor leden van de ZSO. Bij de inleiding en het diner zijn ook buitengewone leden en andere belangstellenden welkom.
ZSO-leden kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden. Voor alle anderen is er een speciaal aanmeldformulier. Klik hier

Terug naar vorige
Bezoekadres: T +31 (0)857600333
Boeing Avenue 209 E info@zso.nl
1119 PD  Schiphol-Rijk W www.zso.nl
©2018 | ZSO