Sneak Preview op de Toekomst 23 oktober 2018

Bijeenkomst 'Sneak Preview op de Toekomst' tijdens Dutch Design Week 23 oktober 2018
Op dinsdag 23 oktober bent u om 11.00 uur van harte welkom bij ‘Sneak Preview op de Toekomst’. Deze bijzondere bijeenkomst voor printbedrijven vindt plaats tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven en is georganiseerd door het KVGO, in samenwerking met de ZSO, CMBO en FESPA Nederland. Samen met vakschool SintLucas geven deze organisaties u een blik op de toekomst van de printindustrie. Wat zijn de belangrijkste maatschappelijke trends waar u als ondernemer op moet inspelen? Met welke software kan u uw klanten niet alleen nu, maar ook morgen ondersteunen? Pak na afloop van deze bijeenkomst de kans om - via een tussenstop bij de door Joost Swarte ontworpen ruimte van Print Pakt Live - de Dutch Design Week te bezoeken.

Dutch Design Week
De Dutch Design Week is inmiddels het grootste designevenement van Noord-Europa, met vorig jaar 335.000 bezoekers. Verspreid over het voormalige Philips-terrein komt u daar in aanraking met vrijwel alle design-disciplines, van grafisch topontwerp tot smart textiles-mode, 3D-geprinte meubelelementen en modulaire LED-verlichtingsconcepten. Ook voor grafische ondernemers is de Dutch Design Week inmiddels een niet te missen event. Rode draad dit jaar is het ‘ontwerpen voor de toekomst’. Dit thema staat ook centraal tijdens de bijeenkomst op 23 oktober.
Programma
10:30 uur: Ontvangst met koffie/thee
11:00 uur: Opening door SintLucas
11:05 uur: Gerwin Verdonk (Simian/Reclameland/Flyerzone): Drukkerij met data gedreven toekomststrategie
11:30 uur: Ronald den Bekker (SintLucas) en Alex Kunst (PrintPakt): Wat leren de studenten van nu voor de toekomst?
11:55 uur: Perry van Beek (Social Selling Expert): Verkoopleads in de toekomst; o.a. hoe zet je Linkedin zakelijk in?
12:25 uur: Afsluiting door KVGO
12:30 uur: Broodjeslunch
13:00 uur: Vertrek naar Print Pakt Live (5 minuten lopen)

Locatie
Deze speciale bijeenkomst vindt plaats in SintLucas, Torenallee 75, 5617 BB Eindhoven. Betaald parkeren in de buurt. Station Strijp ligt op 8 minuten lopen.

Inschrijven
Bent u geïnteresseerd in de toekomst van de printindustrie? Meld u snel aan en bezoek SintLucas, Print Pakt Live èn de Dutch Design Week.

Bezoekadres: T +31 (0)857600333
Boeing Avenue 209 E info@zso.nl
1119 PD  Schiphol-Rijk W www.zso.nl
©2019 | ZSO